Boka mig

Jag berättar på skolor, vårdcentraler och andra möten för vuxna och äldre tonåringar om vad jag har lärt mig om Anorexia och hur vi blev friska. Jag leder diskussioner och deltar gärna i debatter som relaterar till sjukdomen, vården och familjesituationen.

Lyssna på Kim Kärnfalks intervju med mig på P 4 Stockholm den 29 juli 2014. 2:02.

Jag är i första hand författare, mamma och anhörig, men har tidigare jobbat som volontär Frisk och fri för att stötta andra med den här typen av problematik.

Även om jag inte är kvar på Frisk och fri hjälper jag gärna till. Skicka en förfrågan per mejl eller ring med ett par veckors framförhållning så brukar det gå att hitta en tid som fungerar.

Läser du min bok, Anorexia – En ovälkommen gäst kan du hjälpa andra genom att recensera boken. Den finns att låna på bibliotek, eller att köpa, till exempel på Bokus. Både som tryckt bok och som e-bok.

Om mig

Född 1965 och uppvuxen i Huddinge strax söder om Stockholm. Lever numer i Vasastan i Stockholm tillsammans med min sambo. Sonen är nu utflyttad och mår bra. Två till vuxna barn, tre bonusdöttrar, två älskade barnbarn, ett inte mindre älskat bonusbarnbarn och en katt hör också till familjen.

Förutom att skriva läser jag själv mycket, och spelar wordfeud.

På dagarna jobbar jag som läkarsekreterare bland annat.

Kontakt