Diagnoser

Jag är så glad att min son blivit fri från sin Anorexia. Andra nära och kära har- eller har barn som fortfarande är sjuka. Åren går. Och sjukdomen finns kvar. Unga kroppar som misshandlas av att erbjudas för lite näring. Vad händer med dem sen? Kropparna. Det gör mig orolig när jag tänker på det.

Men trots att sonen är frisk & fri är inte oron hos mig borta. Kan den jäveln komma smygande igen? Den ovälkomna gästen.

Nyligen fick min son två diagnoser, Asberger och ADHD. Det är en ny resa med någonting nytt och okänt. Vi försöker så klart att underlätta livet för både honom och oss andra i familjen.

Nu har grabben fått medicin som ska hjälpa honom med ADHD:n. Det sägs att man kan tappa aptiten av den här medicintypen.

Gissa om jag oroar mig?

 

Taggar: , , ,

Ingen har ännu kommenterat.

Kommentera