3 Responses to “Låna eller köp, tryck eller e-bok”

 1. Amanda 2013/02/04 at 6:05 e m #

  Hej!
  Jag har läst din bok och jag tyckte den var jättebra!
  Du beskriver så bra och man få verkligen leva sig i i din situation.
  Jag har själv varit sjuk i anorexi så jag kan kanske förstå på ett annat sätt när jag läser.

  Har mailat tidigare med dig och bytt lite erfarenheter.

  Hoppas allt är bra med dig och din son!

 2. agneta 2013/02/04 at 8:13 e m #

  Hej Amanda, vad gullig du är. Jag kommer ihåg när vi mejlade och du hjälpte mig att förstå sjukdomen jättemycket där i början när jag var alldeles chockad och rädd. Vad kul att du läst min bok. Du kan väl mejla och berätta hur det är med dig nu. Jag har faktiskt tänkt på dig då och då.

 3. micka relander 2013/03/02 at 9:15 e m #

  Hej! Tack för en fin bok. När jag läste den kändes det som om jag skrivit den! Kände igen allt. Min dotter insjuknade i svår Anorexi för ca 5 år sedan och vi levde länge i Anorexihelvetet men hon är nu en frisk vacker ung kvinna! Jag är en trött mamma men försöker ta hand om mig själv nu och hitta min väg i livet. ”Tappade bort” mig själv i Anorexihelvetet men hittar nog snart tillbaka. Jobbar nu som stöd till 2 som har ätstörning. Det är helt annat nu, jag får gå hem och lämna det bakom mig, inte som då min dotter var sjuk ”dygnet runt jobb” med ångest och rädsla hur de skall gå. Ångrar inte en stund att jag tog ansvaret och vårdade henne hemma är så lycklig att se henne frisk och lycklig.

Kommentera