Strulputte

Jag frågar mig själv, NÄR ska oron släppa?

Fortfarande är jag ständigt på min vakt. Håller koll. Har han inte blivit lite smalare? Och äter han inte mindre mat idag än tidigare? Har han verkligen käkat lunch i skolan?

Och det ÄR problem, det är det. Men kanske inte med maten. Och inte helt vanliga tonårsproblem som de flesta tonåringar ska igenom. Sådana där vanliga som när storasyskonen var i samma ålder. Utan den här grabben, han testar gränser. Typ hela tiden. Och råkar i svårigheter.

Trots gränssättning, snack, tjat, hot och mutor sätter sig grabben i helt fel situationer.  I alla möjliga och omöjliga svårigheter. Och det är jobbigt för en gammal mamma. Men det allra jobbigaste är oron för att ungen ska börja svälta sig igen.

Jag tror inte att han kommer att hamna i det där hemska igen, trots att jag faktiskt kan se att han inte är helt fri från ätstörningen. Och jag hoppas, hoppas, hoppas att han inte hamnar snett här i livet.

Min fina lilla prins.

Taggar: , , , , ,

One Response to “Strulputte”

  1. Annika 2012/12/28 at 12:25 f m #

    Jag undrar varför han är så arg?
    Har du frågat honom om det?

    pokonis A

Kommentera