Så trött

Har en tid haft olustkänslor i magen och i hela kroppen. Gällande sonen, vad annars. Tycker att han tränar för ofta, typ dagligen. Men ljuger om träningen. Säger att han  inte alls varit på gymmet trots att jag VET att han varit där. Känner att han inte äter på samma sätt som tidigare. Nu, mera kontroll. Igen. Och humöret. Som förut. Då, när ungen hade Anorexia. Han svarar knappt på tilltal, är arg och verkar på något sätt deprimerad. Orolig mamma.

Och så igår. Jag är hemma från jobbet. Sjuk. Någon influensa eller nåt med hosta, ont i halsen, ont i huvudet och ont i hela kropppen. Lite feber. Jag ligger och vilar när telefonen ringer. Det är från skolan.

Ungen har tänt eld på pappershanddukar i skolkorridoren. Jäkla galning! Och dragit från skolan mitt under en lektion. Åhhhh, suck! OCH det går verkligen inget vidare i skolan. Han gör sällan läxorna, på proven blir han inte godkänd och på en del lektioner sitter han bara av tiden. Skolans personal är oroliga för honom. Tycker att han verkar må dåligt, vara deprimerad.

Så idag, sjuk som jag är, har jag haft en hostigt samtal med BUP. Nu igen.

När ska det här ta slut?

Taggar: , , ,

Ingen har ännu kommenterat.

Kommentera